Anasayfa Haberler 07 .07.2018 Tarihinde Bursa de Düzenlenecek .U-ETDS Siztemi Eğitim Semineri Hakkında Duyuru
07 .07.2018 Tarihinde Bursa de Düzenlenecek .U-ETDS Siztemi Eğitim Semineri Hakkında Duyuru e-Posta

25.05.2018 Tarih ve 30431 Sayılı Resmi Gazete'de yayınlanan. Karayolu Taşıma yönetmeliğinde değişiklik yapılası hakkındaki yönetmelikte belirtilen, B1.D1.D2 B2 Türü yetki belgeli işletmelerin U-ETDES Sistemine bilgi verme zorunluluğu 1/11/2018 tarihinde başlayacaktır.

Düzenlenen eğitim ve bilgilendirme seminerinin İlki 30 Haziran tarihinde Ankara’da gerçekleştirilmiştir. Bu bağlamda ikinci seminer 7 Temmuz Cumartesi Günü BURSA da düzenlenecektir.

Tüm işletmelere Bakanlık tarafından resmi yazı ile duyurulan seminere;
işletmelerden bir temsilci ve bilgi işlem departmanlarından bir kişiyle mutlaka katılınmasının faydalı olacağı düşüncesindeyiz..

Bu nedenle, Ulaştırma Bakanlığı konunun sektörce iyi  anlaşılması için Elektronik Takip ve Denetim Sistemi (U-ETDS): Hakkında eğitim seminerleri düzenlemektedir.Düzenlenen eğitim ve bilgilendirme seminerinin İlki 30 Haziran tarihinde Ankara’da gerçekleştirilmiştir. Bu bağlanada ikinci seminer 7 Haziran Cumartesi Günü BURSA da düzenlenecektir.
Tüm işletmelere Bakanlık tarafından resmi yazı ile duyurulan seminere;işletmelerden bir temsilci ve bilgi işlem departmanlarından bir kişiyle mutlaka katılınmasın faydalı olacağı düşüncesindeyiz..

U-ETDS ile ilgili UDHB Bursa Bölge Müdürlüğü Toplantısı;
07.07.2018 - Cumartesi Günü Saat: 14:00 te, Osmangazi, Merinos Atatürk Kongre Merkezi toplantı salonunda yapılacaktır.
Bilgilerinize sunarım.
Saygılarımla,