Anasayfa Haberler İstanbul'da 25 Temmuz 2018 Tarihinde U-ETDS Denetim Sistemi bilgilendirme toplantısı düzenlenecek.
İstanbul'da 25 Temmuz 2018 Tarihinde U-ETDS Denetim Sistemi bilgilendirme toplantısı düzenlenecek. e-Posta

Sayın ÜYEMİZ

Malumunuz olduğu üzere; Karayolu Taşıma yönetmeliğinde değişiklik yapılması hakkındaki yönetmelikte belirtilen B1.D1.D2 B2 Türü yetki belgeli işletmelerin U-ETDES Sistemine bilgi verme zorunluluğu 1/11/2018 tarihinde başlayacaktır.

Karayollarında yolcu, kargo ve eşya taşımacılığının tamamını takip altına alacak.
"Ulaştırma Elektronik Takip ve Denetim (U-ETDS) sisteminin tanıtımı amacıyla;
İstanbul’da  Turizm Taşımacıları Derneği Üyelerine ve yolcu taşımacılığı sektörüne yönelik, Karayolu Düzenleme Genel Müdürü, Sayın Mahmut GÜRSES’in katılımı ile 25 Temmuz 2018 tarihi saat 14:00’te  TOBB Birliği İstanbul Hizmet Binasında bir bilgilendirme toplantısı düzenlenecektir.

Toplantıya ilişkin katılım durumunuzu 23 Temmuz 2018 tarihi mesai bitimine kadar derneğimiz sekreterliğine  Bu e-Posta adresi istek dışı postalardan korunmaktadır, görüntülüyebilmek için JavaScript etkinleştirilmelidir e posta adresine bildirmeniz toplantıya katılımınzı önemle rica olunur. İlginiz için teşekkürlerimizi sunarım.

Saygılarımla.

A.Sümer YIĞCI

Toplantı Tarihi.... : 25.Temmuz 2018 Çarşamba
Saati...................... : 14.00

Toplantının yeri....: TOBB. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği
İstanbul Hizmet Binası

Adres......................: Harman Sokak No: 10 34394 Esentepe/Şişli/ İstanbul
(Levent Metro Çıkışı Gültepe sapağı)

• Toplantı salonu kapasitesi sınırlı olduğundan; lütfen katılım durumunuzu bilidirmenizi ve kayıt yaptırmanızı rica ederiz.
Son Güncelleme: Çarşamba, 18 Temmuz 2018 09:30