Turizm Taşımacıları Derneği

TTDER’den Turizm Bakanı’na kritik ziyaret

TOBB Karayolu Yolcu Taşımacılığı Sektör Meclisi Başkanı Mustafa Yıldırım, TOF Genel Başkan Yardımcısı Tahsin Yücefer ve TTDER Genel Sekreteri Mehmet Öksüz’den oluşan sektör heyeti, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’u makamında ziyaret ederek, turizm taşımacılığında yaşanan sorunlar hakkında bilgiler aktardı. Konu ile ilgili bilgi veren Başkan Mustafa Yıldırım, ‘Bakanımız bizi çok sıcak karşıladı, anlattığımız sorunları can kulağıyla dinleyip notlar aldı. Bizler, özellikle TÜRSAB ve yerel yönetimlerle turizm taşımacılığı konusunda yaşadığımız sıkıntıları dile getirip, kendilerinden mevzuatlardan kaynaklanan sorunların giderilmesi noktasında destek talep ettik. Sayın Bakanımız çok net şunu söyledi: Ulaştırma hizmetleri Ulaştırma Bakanlığı, turizm hizmetleri Turizm Bakanlığı’na bağlı sürdürülecek… Netice itibariyle çok sıcak ve verimli bir görüşme oldu. Kendilerine teşekkür ediyoruz’ dedi